Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi-gebruikers worden verbannen van Pokémon Go’

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2019, 9:25 CategorieAndroid

Enkele gebruikers van toestellen van Xiaomi laten weten dat ze zijn verbannen van Pokémon Go: ze mogen het populaire augmentedrealityspel niet meer spelen. Mogelijk heeft dit te maken met de antivalsspeelmogelijkheden die direct in de game gebouwd zijn.

Xiaom-gebruikers mogen Pokémon Go niet spelen – gerucht

Wanneer spelers zich niet aan de regels en richtlijnen houden, dan kunnen gameontwikkelaars besluiten hen te verbannen van het spel. Dat gebeurt wel eens vaker en meestal weten mensen ook wel wat ze gedaan hebben. Echter, in het geval van enkele eigenaars van Xiaomi-telefoons is dat niet het geval: zij lijken verbannen te worden vanwege het feit dat ze een toestel van de Chinese fabrikant gebruiken. Mogelijk heeft dit te maken met de antivalsspeelmogelijkheden die direct in de game gebouwd zijn.

Het kan zijn dat bepaalde apps of achtergrondprocessen onterecht als valsspeeltechnieken worden geclassificeerd door Pokémon Go. Spelers laten weten dat ze allerlei verschillende berichten binnenkrijgen. Zo worden sommige trainers voor dertig dagen verbannen, terwijl anderen juist nooit meer toegang krijgen tot het profiel waar ze mogelijk al jaren meer spelen. Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, en Xiaomi, de fabrikant van de telefoons, hebben allebei nog niet gereageerd op de vervelende en rare situatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.