Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 10-bèta voor Samsung-smartphones arriveert vroeg bij gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2019, 9:52 CategorieAndroid

Er zijn gebruikers van Samsung-smartphones die claimen al de bèta-update voor Android 10 binnengekregen te hebben. Daardoor hebben we nu alvast een glimp gekregen van wat we kunnen verwachten van de aankomende software-upgrade.

Dit weten we over de Android 10-bèta van Samsung

Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer Samsung de bèta-deuren opent voor de Android 10-update, zijn er toch al gebruikers die claimen de update te hebben ontvangen. Ook zijn er screenshots meegeleverd als bewijs. De redactie van Phonearena is één van de websites die claimt dat de update nu geïnstalleerd staat op hun Samsung Galaxy S10+-model. Het toestel draait op OneUI 2.0, met het buildnummer G975FXXU3ZSJ6. Samsung heeft ook niet gereageerd op de onderstaande informatie, die nu dus op straat ligt.

We hebben de screenshots overgenomen van Phonearena, waaronder de volledige changelog. Daarin wordt melding gemaakt van onder meer het nieuwe navigeren en de toevoeging van een app in het kader van digitale gezondheid. Hoewel Samsung niets veranderd lijkt te hebben aan de nieuwe manier van navigeren, lijkt het er wel op dat de fabrikant blijft leunen op de traditionele layout van drie knoppen. Mocht je dus de nieuwe methode willen uitproberen, dan zul je even de instellingen moeten induiken.

Daarnaast is er een andere volumeregelaar aanwezig. Dit design houdt totaal geen rekening met de implementatie van Google. Samsung doet dus wat het zelf wil, maar voortaan neemt de bediening wel minder ruimte in. Daarnaast heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf ervoor gezorgd dat de interface van de accumanagement wat opgeschoond is. Ook kunnen gebruikers voortaan een limiet instellen voor Powershare. Dit is een functie waarmee je andere apparaten, zoals oordoppen, draadloos kunt opladen met je moderne Samsung-smartphone.

Samsung Android 10 bèta downloaden

De verwachting is dat mensen met een geschikt Samsung-model deze maand de Android 10-bèta kunnen downloaden, maar helaas is op moment van schrijven nog niet bekendgemaakt wanneer dat het geval is. We zullen dus nog even moeten wachten totdat Samsung hier zelf iets over naar buiten brengt of wanneer gebruikers van zich laten horen. Hieronder tref je in elk geval de complete changelog aan (de changelog is een overzicht van alles dat veranderd is. Voor een grote versie van de afbeelding hoef je er enkel op de klikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.