Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 10 in december naar Honor 20, 20 Pro en View 20

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2019, 17:17 CategorieAndroid

Heb jij een toestel van Honor en wil je weten wanneer je Android 10 gaat ontvangen? Het dochterbedrijf van Huawei ligt een tipje van de sluier op met de nieuwe Android 10 beta voor de Honor 20, Honor 20 Pro en de Honor View 20.

De Android 10 beta is vanaf vandaag beschikbaar voor deze toestellen. Het gaat echter om een zeer gelimiteerde uitgave. Honor heeft 400 toestellen per model in Duitsland geselecteerd om met de beta aan de slag te gaan. Ook in Azië zijn er een select aantal gebruikers die de beta kunnen proberen. Om mee te kunnen doen moest je je sowieso ook aangemeld hebben om mee te kunnen helpen.

Wees echter gerust. In december moet de publieke versie van Android 10 naar de Honor 20, Honor 20 Pro en de Honor View 20  komen. De nieuwe Android-versie brengt ook Magic UI, de softwareschil van Honor, naar versie 3.0.

Android 10 brengt donkere modus mee

Android 10 brengt dus Magic UI 3.0 met zich mee. Gebruikers kunnen aan de slag met de volledige donkere modus en andere verbeteringen die Google heeft doorgevoerd in de nieuwste Android-versie. Als eigenaar van de Honor 20, Honor 20 Pro en de Honor View 20 heb je dus geen problemen met de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Deze toestellen verschenen al voor de blokkade richting Huawei op de markt. Als eigenaar van één van deze toestellen blijf jij gewoon Android-updates ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.