Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bescherm je gesprekken in WhatsApp met je vingerafdruk

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2019, 16:11 CategorieNieuws

WhatsApp voegt een nieuwe functie toe aan de populaire berichtendienst. Wil je niet dat andere mensen zomaar in je gesprekken kunnen snuffelen? Je kunt ze met de nieuwe update vergrendelen met je vingerafdruk.

WhatsApp maakte de nieuwe functie bekend in een nieuw bericht op de eigen blog. Gebruikers van de berichtendienst kunnen met deze update de conversaties vergrendelen. Door ondersteuning voor een vingerafdruk toe te voegen krijgt de populaire berichtendienst een nieuwe laag van bescherming tegen pottenkijkers. Heb je een hekel een mensen die je telefoon pakken en door je conversaties scrollen? Of heb je daadwerkelijk iets te verbergen? Door je vingerafdruk voor WhatsApp te gebruiken krijgen ongewenste meelezers geen kans meer.

De nieuwe beveiliging met de vingerafdruk blokkeert geen inkomende telefoontjes of videogesprekken, maar je geschreven berichten en conversaties zijn nu weer een stukje veiliger geworden. De nieuwe functie voor WhatsApp rolt vanaf vandaag uit via een nieuwste update

Tijdslot instellen

Je kunt je vingerafdruk instellen via Instellingen > Account > Privacy > Vingerafdruk. Hier kun je kiezen wanneer WhatsApp automatisch weer op slot moet gaan en een tijdslot instellen voor direct, na één minuut of na dertig minuten. De update moet één dezer dagen voor je beschikbaar zijn. Eerder al bracht de berichtendienst een nieuwe laag van bescherming naar de iPhone, waarbij gesprekken via Touch ID of Face ID ontgrendeld konden worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.