Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Call of Duty: Mobile nu beschikbaar voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2019, 13:31 CategorieGaming

Speelde jij vroeger ook altijd de Call of Duty games? Dat kan nu op je smartphone met Call of Duty: Mobile voor iOS en Android. De free-to-play game geeft je de klassieke multiplayer van de pc en spelcomputer op je smartphone.

Activision en Tencent hebben Call of Duty: Mobile uitgebracht. Voorheen kon je je alvast registreren voor de game, maar sinds gisteren is het spel officieel uitgebracht en voor iedereen te downloaden. Call of Duty: Mobile brengt de ervaring van de pc en spelcomputer naar de smartphone toe.

Je kunt tegen andere online spelers strijden in klassieke spelmodes als Team Deathmatch of Domination, maar tevens kun je aan de slag met de Battle Royale-modus. Het spel is geheel gratis te spelen, maar voor diegene die het willen kun je er ook een berg geld tegenaan gooien om de Battle Pass aan te schaffen of diverse lootboxen. Verplicht is het echter niet. Ook zonder geld te besteden kun je prima meekomen met de andere spelers.

Oude tijden herleven op je smartphone

Call of Duty: Mobile brengt bekende maps als Nuketown, Hijacked en Killhouse tot leven en baseert zich met name op de Modern Warfare-, Ghosts- en Black Ops-series van de hedendaagse tijd. Gewoon boots-on-the-ground dus en geen science fiction met wallruns en exoskeletons. Ook bekende karakters uit de genoemde games zie je terug in deze mobiele versie van Call of Duty. Probeer de game nu zelf en download Call of Duty: Mobile via de onderstaande links.

  • Call of Duty Mobile
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.