Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Details Motorola One Macro vroegtijdig gelekt

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2019, 9:29 CategorieAndroid

Motorola werkt momenteel aan een nieuw Motorola One-toestel, namelijk de Motorola One Macro, als we een retailer mogen geloven. De winkelpagina is inmiddels offline gehaald, waardoor het gerucht wat meer gewicht gekregen heeft.

Motorola One Macro op komst

Het ziet er naar uit dat Motorola werkt aan wederom een One-toestel, genaamd de Motorola One Macro. De smartphone dook op bij de online retailer Extra, maar de winkelpagina is helaas al offline gehaald. Via de Google-cache is gelukkig nog steeds te zien wat op die pagina stond. De One Macro van Motorola moet in elk geval een quadcore-processor hebben, evenals 4 GB aan werkgeheugen, 64 GB aan interne opslagruimte en een scherm van 6,2-inch. Het is vooralsnog niet duidelijk om wat voor type scherm het gaat.

Achterop treffen we drie camera’s aan: dertien, twee en twee megapixel. Voorop zit een frontcamera van acht megapixel. Daarnaast is er een accu van 4.000 mAh en draait de Motorola One Macro op Android 9. Als we op de naam van het toestel afgaan, Macro, dan valt het in de lijn der verwachting dat we foto’s van heel dichtbij kunnen maken. Zo kan de OnePlus 7 bijvoorbeeld foto’s op 2,5 centimeter maken. Eerder testte we al een ander toestel van Motorola, namelijk de One Action met actiecamera, waar je hier de recensie van leest.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.