Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Duet Display verandert je Android in een tweede computerscherm

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2019, 9:27 CategorieApplicaties

De populaire iOS-applicatie Duet Display is nu ook verkrijgbaar voor Android, waardoor je je tablet als twee computerscherm gebruiken kunt. Dat kun je ook doen met je Android-smartphone, mocht je dat willen, maar dat scherm is mogelijk te klein.

Download Duet Display voor Android

Duet Display is een app die eerder al beschikbaar was voor iOS, waarmee je een iPad kunt omtoveren tot een twee scherm voor je computer. De applicatie is nu ook te downloaden vanuit Google Play, waardoor Android-gebruikers nu in staat zijn hetzelfde te doen. Je kunt zodoende een tweede scherm koppelen aan een computer met MacOS of Windows. De app concentreert zich met name op, in dit geval, Android-tablets, vanwege het grotere scherm. Maar als je wil kun je ook je Android-smartphone gebruiken, natuurlijk.

Bovendien is er ondersteuning voor Chromebooks, waardoor je je goedkopere computer dus snel kunt uitbreiden met extra mogelijkheden — zonder daarvoor een aansluiting nodig te hebben. Het team achter Duet Display claimt dat er geen lag aanwezig is wanneer je je Android of Chromebook gebruikt als tweede scherm. Mocht je de applicatie zelf willen uitproberen, dan kun je hem nu in Google Play vinden. Daar kost die 10,99 euro. Dat is een stuk goedkoper dan op iOS, waar die twee keer zo duur is dan in Google Play.

  • Duet Display
  • Delen:

Reacties

  1. Peter
    03 oktober, 2019 om 21:26

    (Androidgebruiker) In de App Store kost Duet Display op dit moment 9,99 dollar. Binnen een paar dagen (dacht nu nog 4?) zal Duet Display in de Play Store van Android van 10,99 euro terug naar 21,99 euro gebracht worden. Wat de Apple versie dan zal kosten, weet ik niet. Dus als je het graag wil aanschaffen, best zsm. Herinnering aan mezelf: morgen mijn Google Play Store budget opkrikken :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.