Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite Installer wordt Epic Games-applicatie op Android

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2019, 9:38 CategorieApplicaties

Nu moet je nog de Fortnite Installer downloaden om de game op je Android-apparaat te krijgen. Die Installer wordt nu de Epic Games-app. Vooralsnog doet de Epic Games-app precies hetzelfde als de installer voor Fortnite, namelijk de game installeren op je Android-apparaat.

Fortnite Installer wordt Epic Games-app

Als je nu de game Fortnite op Android wil spelen, dan dien je de Fortnite Installer te installeren. Mocht je nu op zoek gaan naar die app, dan dien je te zoeken naar de Epic Games-app. De Installer is namelijk van uiterlijk veranderd, maar doet voorlopig nog steeds hetzelfde: Fortnite installeren op je Android-smartphone of -tablet. Het lijkt erop dat ontwikkelaar en uitgever Epic Games hiermee een stap zet richting het opzetten van een eigen downloadwinkel op Android. De Epic Games Store is al beschikbaar op pc.

En die Store is de enige manier waarop je bijvoorbeeld Fortnite kunt installeren op je computer. En het lijkt er nu op dat Epic Games dezelfde tactiek gaat hanteren voor Android-apparaten. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is op moment van schrijven niet duidelijk. Maar mogelijk gebeurt dit nog voor het einde van het jaar, aangezien het grondwerk inmiddels gelegd is. Ben je nu dus op zoek naar de Fortnite Installer voor je Android-apparaat, dan heb je dus voortaan de Epic Games-app nodig. Hierboven staat het nieuwe icoontje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.