Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte renders tonen design van OnePlus 8’

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2019, 9:48 CategorieAndroid

Er zijn nu al renders gelekt waarop we mogelijk het design van de OnePlus 8 te zien krijgen. Het toestel krijgt naar verluidt een camergat. Ondertussen wachten we nog op de formele aankondiging van de OnePlus 7T Pro.

OnePlus 8 krijgt een cameragat

De OnePlus 7T is al aangekondigd, maar nog niet verkrijgbaar. De OnePlus 7T Pro moet zelfs nog aangekondigd worden. Maar toch zijn er al renders gelekt waarop we mogelijk de OnePlus 8 te zien krijgen. De renders komen bij @onleaks vandaan, in samenwerking met Cashkaro. De afbeeldingen komen dus uit bronnen die doorgaans betrouwbaar zijn en zijn niet gemaakt op basis van cad-renders, maar op informatie die vanuit OnePlus gekomen is. Het toestel krijgt mogelijk een curved 6,5″-oled-scherm met een cameragat, links bovenin.

Qua design lijkt het apparaat vooralsnog op de toestellen die OnePlus dit jaar heeft uitgebracht en nog moet uitbrengen. We zien wederom drie camerasensoren achterop. Meer is helaas niet op te maken uit het design. Het is ook nog niet duidelijk of we volgende jaar wederom een Pro-versie van de nieuwe OnePlus gaan zien. OnePlus zelf heeft vooralsnog niets bekendgemaakt over de OnePlus 8, wat extreem logisch is, maar desondanks is de verwachting dat je mag rekenen op de nieuwste Qualcomm-processor en andere high-end hardware.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.