Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6 en 6T krijgen later deze maand Android 10

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2019, 17:55 CategorieAndroid

 

OnePlus heeft zojuist bekendgemaakt dat Android 10 naar enkele oudere apparaten toekomt. Later deze maand krijgen de eerste oudere toestellen de upgrade naar Android 10.

OnePlus heeft bekendgemaakt dat Android 10 in de vorm van OxygenOS 10 later deze maand naar enkele oudere apparaten komt. We beginnen deze maand al met de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. Het bedrijf heeft niet bekendgemaakt of het gaat om een open beta, dus of de update gelijk naar alle gebruikers wordt uitgerold is nog niet bekend. Heb je een ouder toestel van OnePlus in je bezit? Dan word je zeker niet vergeten.

De OnePlus 5 en de OnePlus 5T krijgen ook de upgrade naar Android 10. Hier zul je echter nog wel even op moeten wachten. De Chinese fabrikant heeft deze upgrade gepland staan in het tweede kwartaal van 2020.

OnePlus presenteert nieuwe OnePlus 7T Pro

OnePlus houdt vanavond een officiële presentatie voor de OnePlus 7T Pro en de speciale OnePlus 7T Pro McLaren-editie. Eerder al maakte het bedrijf de reguliere OnePlus 7T bekend. Dit toestel werd uitstekend beoordeeld in onze review. De nieuwe OnePlus 7T Pro is wederom voorzien van een 90Hz-scherm met een resolutie van 3.120 bij 1.440 pixels op een 6,67″-scherm. Het nieuwe toestel draait op de snelle Snapdragon 855 Plus en komt met 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.