Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 7T en 7T Pro met 90Hz-display nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2019, 10:59 CategorieAndroid

Vanaf vandaag kun je twee nieuwe OnePlus-smartphones kopen in Nederland, namelijk de OnePlus 7T en de 7T Pro. Op Tablets Magazine hebben we beide smartphones al gerecenseerd. Lees de artikelen dus goed door wanneer je de toestellen op het oog hebt.

OnePlus 7T-serie nu te koop

In het voorjaar krijgen we de nieuwste smartphones van OnePlus, terwijl we in het najaar gereviseerde versies kunnen verwachten. Over het algemeen geldt dat wanneer je net de ene gekocht hebt, je niet meteen de andere hoeft te kopen en dat is nu ook het geval. De OnePlus 7T-serie is nu te koop in Nederland, voor de onderstaande prijzen en kleuren.

  • De 7T in Glacier Blue en Frosted Silver 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro.
  • De 7T Pro in Haze Blue 8 GB + 256 GB is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 759 euro.

Op Tablets Magazine hebben we beide toestellen inmiddels gerecenseerd. Mocht je nog sterk twijfelen tussen de twee, dan willen we je graag een handje helpen. Vind je het niet erg om tegen een notch aan te kijken of om geen toegang te hebben tot een hogere resolutie? Dan kun je dit keer het beste voor de 7T gaan. Wil je echter een grote, stevige smartphone met een scherm zonder notch, een hogere resolutie en een uitschuifbare camera, dan is de 7T Pro voor jou. Voor meer nuance kun je terecht in onze reviews.


€ 618,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 629,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 899,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.