Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 8 Pro krijgt vier camera’s en een nieuw scherm’

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2019, 10:51 CategorieAndroid

Eerder kwamen er al geruchten naar buiten over de OnePlus 8, maar nu is ook de OnePlus 8 Pro aan de beurt. Dit toestel wordt mogelijk voorzien van vier camera’s achterop en een nieuw scherm. De geruchten verschijnen dit keer veel eerder over de nieuwe toestellen.

OnePlus 8 Pro: dit is er gelekt

Hoewel de OnePlus 7T-serie nog maar net in de winkel ligt, kijken we nu al vooruit naar de OnePlus 8-serie. Eerder lekte er al informatie over de OnePlus 8 en nu is het de beurt aan de OnePlus 8 Pro. Het lijkt erop dat ook dit toestel een cameragat in het scherm gaat krijgen, waardoor de uitschuifbare camera alweer verleden tijd is. De schermranden van het amoled-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz lopen ook dit keer door en de randen om het scherm lijken dit keer wat dunner te zijn dan op de andere Pro-modellen.

Het scherm is 6,65-inch groot naar verluidt. Dat is iets kleiner dan het scherm op het huidige Pro-model (6,67-inch). Als we kijken naar de afmetingen, dan wordt de OnePlus 8 Pro iets langer en smaller dan de 7 Pro: 165,3 bij 74,4 bij 8,8 millimeter versus 162,6 bij 75,9 bij 8,8 millimeter. Achterop treffen we een cameramodule aan die niet rond is, maar wel een vierde sensor heeft. Dit is een time of flight-variant, waarmee diepte gemeten kan worden. Dit is handig voor augmentedrealitytoepassingen en portretfotografie.

We mogen verder dezelfde knoppen en aansluitingen verwachten. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 865. Ook mogen we tenminste 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte verwachten. Daarnaast mag je rekenen op Android 10 en is er wellicht ook ondersteuning voor 5g. Omdat de geruchten veel eerder arriveren dan voorgaande jaren, kan het zijn dat OnePlus de toestellen ook eerder presenteert. Meestal gebeurt dit in mei, maar dat kan nu dus eens eerder gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.