Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go-spelers kunnen in 2020 online tegen elkaar vechten

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2019, 10:07 CategorieGaming

Niantic heeft beloofd dat spelers van Pokémon Go het in 2020 tegen elkaar kunnen opnemen in online gevechten. Dat betekent dat je dus niet meer in de buurt van elkaar hoeft te zijn en tegen en dus mogelijk vaker tegen elkaar kunt vechten, mocht je dat willen.

Online gevechten in Pokémon Go

Ontwikkelaar Niantic is een tijd van plan een systeem voor online gevechten te implementeren in Pokémon Go. De nieuwe opties zijn vooralsnog niet beschikbaar, maar de developer van de populaire augmentedrealitygame laat wel weten dat spelers in 2020 mogen rekenen op het gevechtssysteem. Momenteel kun je al wel lokaal tegen je vrienden en non-playable characters (npc’s) spelen — maar met online PvP (players versus player) kun je dus straks ook tegen elkaar spelen als je niet bij elkaar in de buurt bent.

Het PvP-systeem zal straks Go Battle League heten en zal ergens vroeg in het volgende jaar moeten verschijnen. Net zoals veel andere functies van Pokémon Go, moet dit gevechtssysteem spelers aanmoedigen de wereld te verkennen. Voordat je online kunt vechten, dien je eerst een tijdje rond te lopen totdat de toegang verleend wordt. Vervolgens word je aan een speler gekoppeld en kun je beginnen met spelen. Vooralsnog zijn er geen andere details beschikbaar. Op een later moment maakt Niantic meer bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.