Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter rolt filter voor ongewenste privéberichten uit

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2019, 9:31 CategorieApplicaties

Het sociale medium Twitter heeft een filter uitgerold waarmee gebruikers zich kunnen weren tegen ongewenste berichten. Het gaat om privéberichten die mensen kunnen ontvangen. Voortaan belanden ongewenste berichten in een aparte inbox.

Twitter filtert ongewenste privéberichten vanaf nu

De afgelopen maanden testte Twitter een speciaal filter waarmee ongewenste privéberichten gefilterd kunnen worden. Nu wordt dat filter naar alle gebruikers op iOS, Android en het web uitgerold. Het kan enkele dagen duren voordat je de speciale inbox ziet staan in je eigen omgeving. Het gaat om een aparte inbox waar allerlei berichten in komen te staan die teksten bevatten waar mensen niet meteen op zitten te wachten. Vaak gaat het om beledigende teksten of in elk geval berichten waarmee iemand gekwetst moet worden.

Niet alleen betekent dit dat mensen over het algemeen dus minder vervelende berichten tegenkomen in hun persoonlijke inbox, ook betekent dit dat gebruikers wederom kunnen instellen dat hun dm’s open staan. Dm’s zijn direct messages, in het Nederlands dus privéberichten genoemd. Met open dm’s kunnen beroemdheden of journalisten in contact komen met mensen die wat te melden hebben, wat de communicatie over het algemeen dus kan bevorderen. De update komt vanzelf aan op jouw telefoon en op de website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.