Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligde berichtendienst Signal nu beschikbaar voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 9:16 CategorieApplicaties

De beveiligde berichtendienst Signal heeft een update gekregen op iOS, waardoor die nu ook beschikbaar is voor de iPad van Apple. Als je de update voor je iPhone binnenhaalt, dan kun je een iPad instellen als een gekoppeld apparaat.

Signal beschikbaar voor iPad

Als je nu de nieuwste update voor Signal, een beveiligde berichtendienst, op iOS binnenhaalt, dan ben je in staat een iPad te koppelen als gelinkt apparaat. De app op de iPad werkt dan op eenzelfde manier als de app die beschikbaar is voor desktop. Je bent dan in staat berichten ontvangen en te versturen via een apparaat naar keuze; net zoals dat bijvoorbeeld ook met de smartphone-app en webversie van WhatsApp kan. De interface zal zich daarnaast automatisch aanpassen naar het veel grotere scherm van de Apple-tablet.

Je kunt gesprekken zelfs in een horizontale weergave instellen op de iPad, wat het gebruikersgemak ten goede moet komen. Daarnaast biedt Signal-versie 3.0 ook opties aan voor mensen zonder iPad. Zo kun je bijvoorbeeld binnen de app video’s bewerken en korter maken, waardoor je gemakkelijker highlights met je vrienden deelt. Verder is het mogelijk gemakkelijker berichten te delen met andere mensen, terwijl je ze toch nog kunt updaten waar nodig. De update wordt nu uitgerold en is beschikbaar in de App Store van Apple.

  • Signal
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.