Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Black Friday 2019: de mooiste deals voor smartphones, tablets en wearables

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 1:00 CategorieActies

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van smartphones, tablets en wearables voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Black Friday elke dag bij.

De beste Black Friday deals – smartphones, tablets en wearables

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

OnePlus 7 Pro met 140 euro korting
De Chinese fabrikant OnePlus geeft in de Black Friday-periode een flinke korting op de OnePlus 7 Pro. Je krijgt tot 140 euro korting op het toestel. Bovendien ontvang je bij elke aankoop een gratis nylon-bumpercase. De aanbieding geldt alleen op oneplus.com, vanaf 21 november tot en met 9 december 2019. Je ontvangt de korting door de code ‘2019BF’ in te vullen bij je bestelling.


25% korting bij Mujjo
Het Nederlandse designerlabel Mujjo heeft een groot assortiment met sleeves en cases voor Apple- en Samsung-producten, plus een assortiment met handschoenen waarmee je touchscreens kunt bedienen. Ideaal voor de wintermaanden. Je krijgt met onze speciale kortingscode ‘#FWD’ (in te vullen tijdens het afrekenen) 25 procent korting op alle producten van Mujjo. Deze actie geldt van 28 november tot en met 3 december.


Korting op Apple en Samsung
Bol.com verkoopt tijdens Black Friday diverse smartphones van onder meer Samsung en Apple met korting. Bekijk alle deals hier.


Samsung Galaxy A50
Bij Coolblue is deze week onder meer de Samsung Galaxy A50 in de aanbieding. Deze 6.4-inch smartphone met 128GB opslaggeheugen kost normaal meer dan 300 euro maar kan nu voor 249 euro gekocht worden.


Lenovo Tab P10 tablet
De Lenovo Tab P10 is een volledig uitgeruste tablet met Android als besturingssysteem , een 10-inch scherm en zelfs 4G voor mobiel internet. De tablet kost normaal gesproken 259 euro, maar kan nu bij Coolblue voor 219 euro gekocht worden.


Samsung Galaxy S10 Plus
De grotere variant van de Samsung Galaxy S10 is deze week het goedkoopst bij de Mediamarkt voor 709 euro. Het gaat hierbij om de versie met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen.


Microsoft Surface Pro 7 (2019)
Hij is nog niet heel lang geleden geïntroduceerd maar de Microsoft Surface Pro kan ook deze week al met korting aangeschaft worden. Waar de prijs bij veel winkels nog rond de 1.300 euro ligt, kun je de Core i5 – 256GB-versie bij Coolblue nu voor 1.099 euro kopen.


Samsung Galaxy Watch 46mm
De Galaxy Watch is het slimme horloge van Samsung. Dit model houdt je hele dag bij en geeft je notificaties op je pols. De Galaxy Watch van 46mm kan nu bij onder meer Coolblue gekocht worden voor 229 euro, waar hij normaal iets minder dan 300 euro kost.


Honor 20 Lite
Op zoek naar een betaalbare smartphone met premium specs? De Honor 20 Lite kost normaal gesproken zo’n 250 euro maar kan bij Belsimpel nu voor 189 euro gekocht worden.


Xiaomi Mi 9 SE
De Xiaomi Mi 9 SE met 128GB aan opslaggeheugen kost normaal gesproken meer dan 300 euro maar kan nu bij Belsimpel voor 249 euro gekocht worden.


Apple iPad 2018 128GB
Ben je op zoek naar een iPad, dan is de iPAd 2018 met 128GB aan opslaggeheugen wellicht interessant. Deze kost normaal gesproken 419 euro maar is bij Belsimpel nu te koop voor 359 euro.


Samsung Galaxy Tab S4
De Galaxy Tab S4 is de premium tablet van Samsung, met een prijs die normaal gesproken ver boven de 500 euro ligt. Deze dagen is de tablet via Bol.com echter te koop voor 449 euro. Het gaat dan om de WiFi-variant.


Apple iPad Pro 2017
Een iPad gaat lang mee, dus dat dit model uit 2017 komt zou geen probleem moeten zijn. De prijs is nu immers zeer interessant. Bol.com biedt de Apple iPad Pro WiFi + 4G met 512GB aan opslaggeheugen momentaal aan voor 859 euro.

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Black Friday bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Uitgelichte winkels

Hoge kortingen bij Amazon
Amazon is één van de grootste partijen die met Black Friday hoge kortingen op duizenden producten geeft. De online winkelgigant biedt van 22 november tot 29 november korting op een groot aantal producten. Alle deals van Amazon vind je op deze pagina.


Black Friday op=op deals bij Coolblue
Coolblue pakt het dit jaar wat anders aan en verkoopt al zijn aanbiedingen op. Althans, wanneer een van de Black Friday deals uit voorraad is wordt deze voorraad niet meer aangevuld. Je vindt alle deals vanaf 25 november op de website van Coolblue.


Bol.com Black Friday 8-daagse
8 dagen lang geeft Bol.com elke dag flinke kortingen op een specifieke productcategorie, waaronder gezondheid, speelgoed en elektronica. Voor de elektronica-liefhebbers is Black Friday zelf, komende vrijdag, de meest interessante dag. Alle deals vind je op deze pagina.


BCC Black Friday Warming-up
Bij BCC denken ze ook alvast vooruit, met nog een aantal dagen de Black Friday warming-up. Hier vind je nu al interessante deals. Vanaf maandag gaat de Black Friday week bij de BCC pas echt los.


MediaMarkt Pre-Party en Black Friday
MediaMarkt houdt tot en met 28 november de Pre-Party waarbij je kortingen krijgt op honderden producten, waaronder tot 20 procent korting op geselecteerde smartphones en tablets. De echte grote acties komen echter pas op 29 november – Black Friday – online.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van audio, tv en gaming en smarthome.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.