Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze 8 Sony-smartphones krijgen de update naar Android 10

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2019, 9:23 CategorieAndroid

Sony heeft bekendgemaakt welke acht smartphones binnenkort de update mogen verwachten naar Android 10, de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem. De eerste update moet volgende maand al beschikbaar zijn, laat de Japanse fabrikant weten.

Android 10 voor acht Sony-toestellen

In vergelijking met andere versies van Android lijkt het erop dat Android 10 veel sneller wordt uitgebracht voor allerlei apparaten. Samsung werkt eraan, OnePlus heeft hem al uitgebracht en Sony belooft nu dat de eerste updates volgende maand verschijnen. Veel verder dan december komen we voorlopig niet, maar de update laat niet lang meer op zich wachten. Ben je de trotse eigenaar van een Sony Xperia 1 of Sony Xperia 5? Dan kun je de update dus binnen nu en enkele weken verwachten op je smartphone.

Helaas zijn dit tevens de enige Sony-toestellen die de Android 10-update voor het einde van het jaar mogen verwachten. De overige zes toestellen krijgen dezelfde update ergens aan het begin van 2020, maar het kan ook zijn dat dit iets later gebeurt. Het gaat dan om de Sony Xperia 10, 10 Plus, XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium en XZ3. Heb je dus één van deze telefoons op zak, dan kun je uitkijken naar een verse update die meer dan genoeg functies toevoegt. Bijvoorbeeld op het gebied van privacy, maar ook qua bediening.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.