Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Harry Potter: Wizards Unite-spelers kunnen elkaar cadeautjes geven

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2019, 9:29 CategorieGaming

Spelers van de populaire augmentedrealitygame Harry Potter: Wizards Unite kunnen elkaar vanaf nu cadeautjes geven binnen de app. Net als in Pokémon Go, het spel dat de augmentedrealitygame populair maakte, bestaan er wel enkele beperkingen waar je rekening mee moet houden.

Cadeautjes geven in Harry Potter: Wizards Unite

Vanaf nu is het mogelijk om elkaar cadeautjes te geven in de augmentedrealitygame Harry Potter: Wizards Unite. Na het updaten van de app tref je dozen aan in verschillende kleuren, op verschillende plekken in de game, zoals een inn of een greenhouse. Die cadeautjes kun je vervolgens naar je vrienden sturen. Blauwe dozen hebben spell power, terwijl gele en groene dozen hebben runestones en ingrediënten voor potions. De dozen zijn verbonden aan locaties; zo kom je de blauwe dozen alleen bij inns tegen, bijvoorbeeld.

Iedere keer wanneer je een doos vindt in Harry Potter: Wizards Unite bestaat er een kans dat je bonusitems en extra Wizarding XP vindt. Net als in Pokémon Go, de echt succesvolle augmentedrealitygame van ontwikkelaar Niantic, is het zo dat er beperkingen bestaan. Zo kun je de dozen niet zelf uitpakken en is het mogelijk slechts één cadeautje per vriend per 24 uit te delen. Daarnaast kun je slechts tien cadeautjes per dag weggeven en honderd pakketjes in totaal bij je hebben. Het wachten is nu totdat Niantic meer functies uit Pokémon Go toevoegt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.