Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor lanceert Magic UI 3.0 in bèta, update verschijnt in 2020

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2019, 12:51 CategorieAndroid

Honor heeft laten weten dat de bèta voor Magic UI 3.0 nu beschikbaar is voor enkele telefoons van de fabrikant. De update voegt een aantal belangrijke zaken toe en zal ergens in 2020 voor iedereen uitgebracht worden, zo laat de fabrikant weten.

Magic UI 3.0 nu in bèta

Met de nieuwste bètaversie van Magic UI – versie 3.0 – levert Honor een nieuwe user interface die gebruikers een breed scala aan nieuwe functies biedt en het ‘lagging’-probleem oplost. De bètaversie is vanaf nu beschikbaar voor bètatesters voor apparaten als Honor 20 Pro, Honor 20 en Honor View 20. De fabrikant verwacht de update begin 2020 te lanceren.

Gebruiksvriendelijk design

De nieuwe lay-out is gestoeld op vier belangrijke ontwerpprincipes van magazines, zoals een groter titelgebied, witte tussenruimtes, een rastersysteem en highlight elementen. Daarnaast biedt de Magic UI 3.0 een nieuw en eenvoudig drop-down menu, waardoor gebruikers met een enkele veeg naar beneden alle functies zien die nodig zijn voor dagelijks gebruik.

Dark Mode

Op basis van onderzoeken naar leesefficiëntie en subjectieve leeservaring van gebruikers onder vier verschillende lichtomstandigheden is de Dark Mode ontwikkeld. Deze modus zorgt voor een optimaal contrast tussen tekst op de voorgrond en een donkere achtergrond waardoor consistentie, comfort en leesbaarheid onder zowel donkere als lichte kleurschema’s worden gewaarborgd.

Sense-Activated Animation Effects

Het animatieontwerp van Magic UI 3.0 activeert zintuigen op basis van de visuele hoekformule voor menselijke ogen: ‘V = 2arctan’ (s / 2D) en een enorme hoeveelheid experimentele gegevens. Na aanraking van een pictogram of knop, krijgt de gebruiker kalmerende visuele animaties te zien die overeenkomen met psychologische verwachtingen. Bewerkingen worden daarmee vloeiender en natuurlijker en doordat dynamische effecten in overeenstemming zijn met de psychologische verwachtingen van de gebruiker, wordt een naadloze visuele weergave gerealiseerd.

Eenvoudige en professionele video-opnames

Om video-opnames eenvoudiger te maken, heeft Magic UI 3.0 een horizontale waterpas toegevoegd, waarmee gebruikers op een eenvoudige wijze stabiele, professionele video’s kunnen schieten.

Hogere snelheden en een vloeiende ervaring

Deterministic Latency Engine is een nieuwe geavanceerde technologie in Magic UI 3.0 die ervoor zorgt dat taken met hoge prioriteit (zoals aanrakingen of app-handelingen op de voorgrond) de beste brontoewijzing krijgen, om zo een soepelere en stabielere gebruikerservaring te creëren. Door het QoS-niveau en deadlines van elke systeemtaak te definiëren, wijst het besturingssysteem CPU, GPU, geheugen, baseband, Wi-Fi en andere bronnen toe op basis van prioriteit. Bovendien lost de Deterministic Latency Engine de lag-problemen op, die het gevolg zijn van niet-gereguleerde, concurrerende taken in Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.