Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 13 lijkt op de achtergrond steeds vaker apps af te sluiten

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2019, 9:38 CategorieiPhone

Verschillende iPhone-gebruikers melden dat het besturingssysteem iOS 13 steeds vaker applicaties afsluit op de achtergrond. Mogelijk heeft dit te maken met ene probleem van het geheugen en de manier waarop het systeem ermee omgaat.

Problemen met iOS 13 opgedoken

De website Macrumors heeft verschillende klachten verzameld van gebruikers die klagen over iOS 13. Het systeem lijkt namelijk applicaties op de achtergrond af te sluiten en dat heeft mogelijk te maken met een geheugenmanagementprobleem. Daardoor kunnen gebruikers mogelijk gegevens verliezen wanneer ze naar apps wisselen die meer geheugen nodig hebben. De crux is dat de iPhone mettertijd beter moet worden in dergelijke dingen, niet slechts. De hardware en software zou namelijk beter dan ooit moeten zijn, nu.

Een aantal zaken zijn nu nog niet duidelijk. Ligt dit aan iOS 13 of 13.2? En geldt dit voor alle iPhones met die software of alleen op de oudere toestellen? Dat laatste lijkt niet het geval te zijn, aangezien mensen met een iPhone 11 en iPhone 11 Pro dezelfde problemen tegenkomen. De camera vergt momenteel wel veel meer geheugen, dus daar kan een deel van het probleem liggen. Het wachten is nu totdat Apple reageert op de situatie. Laten we hopen dat er snel een update aankomt die dit probleem aanpakt, want dit is erg vervelend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.