Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro met dubbele camera verschijnt vroeg in 2020’

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2019, 9:26 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Apple vroeg in 2020 een iPad Pro met een dubbele camera achterop. Als Apple een nieuwe iPad aankondigt, dan gebeurt dit meestal tijdens een evenement in de lente, dus hoeven we er niet lang op te wachten na de jaarwisseling.

iPad Pro met dubbele camera – gerucht

Bloomberg meldt dat Apple voornemens is vroeg in 2020 een iPad Pro op de markt te brengen met een dubbele camera achterop. De genoemde iPad kan in de eerste helft van volgend jaar uitgebracht worden. Meestal organiseert Apple een evenement in maart waar het bedrijf nieuwe tablets presenteert. Mocht dit gerucht kloppen, dan hoeven we dus niet heel lang op een bevestiging te wachten na de naderende jaarwisseling. Ook zou deze iPad een klein gat krijgen waar een dieptesensor in verwerkt zit.

Eerder kwam al naar buiten dat de nieuwe iPad Pro drie camera’s zou krijgen. Maar Bloomberg laat nu dus zien dat het ook om een dubbele cameramodule met een extra sensor voor diepte-informatie kan gaan. Diezelfde sensor zouden we later dat jaar gaan terugzien in de nieuwe iPhones, waarvan tevens verwacht wordt dat ze ondersteuning krijgen voor 5g. Apple zou de dieptesensor toegevoegd hebben zodat mensen zelf ook 3d-content kunnen maken die mogelijk op een door Apple gemaakte augmentedrealityheadset ervaren kunnen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.