Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G8X ThinQ met LG Dual Screen vanaf 14 november te koop

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2019, 9:33 CategorieAndroid

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft bekendgemaakt dat de LG G8X ThinQ met LG Dual Screen vanaf 14 november te koop is in Nederland. Het pakket is te koop voor een adviesprijs van 949 euro. Met de telefoon krijg je dus toegang tot een tweede scherm aan de linkerkant.

LG G8X ThinQ met LG Dual Screen verkrijgbaar

LG heeft woensdagochtend bekendgemaakt dat de LG G8X ThinQ met de LG Dual Screen vanaf 14 november verkrijgbaar is in Nederland. Het Dual Screen is een tweede scherm voor je smartphone. Het Dual Screen wordt aangesloten via usb die strak aansluit. De smartphone en het tweede scherm zijn gemakkelijk los te koppelen en het in- en uitklikken van de telefoon gaat zo makkelijk als een muisklik. Bovendien is er een flexibel scharnier aanwezig, waardoor je dat tweede scherm in allerlei verschillende hoeken kan positioneren.

Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 855-processor, samen met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Je kunt een micro-sd-kaart tot 2 TB gebruiken voor het uitbreiden van dat geheugen. Het oled-scherm is 6,4-inch groot en heeft een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Het scherm van de Dual Screen heeft dezelfde specs. Verder heeft de G8X een dubbele camera achterop, een frontcamera van 32-megapixel en een accu met een vermogen van 4.000 mAh. Ook wordt Android 9 op het toestel gezet.

Prijs en beschikbaarheid

De LG G8X ThinQ met LG Dual Screen is vanaf 14 november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 949 euro. Voor meer informatie kun je terecht in onze hands-on met het toestel.


€ 619,00

Binnen 4 werkdagen

Bekijk

€ 761,92

Binnen 4 werkdagen

Bekijk

€ 914,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.