Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Oppo Reno 3 krijgt een 90 Hz-scherm en 5g-modem’

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2019, 9:33 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Oppo Reno 3 een 90 Hz-scherm en ondersteuning voor 5g-netwerken. Daarnaast moet er een zestig megapixelcamera aanwezig zijn. Oppo heeft niet gereageerd op de geruchten.

Geruchten over Oppo Reno 3

In een jaar tijd heeft Oppo de Oppo Reno– en Oppo Reno 2-series uitgebracht, dus is de kans groot dat we over enkele maanden alweer de Oppo Reno 3 zien verschijnen. Over dat laatstgenoemde toestel is een vermeende specsheet verschenen, waardoor we nu mogelijk al een indruk krijgen van de specificaties van het aankomende model. Het amoled-scherm van het toestel moet 6,5-inch groot worden en beschikt over een resolutie van 1.080 bij 2.400 pixels. Ook krijgt dat scherm een verversingssnelheid van 90 Hz.

Daarnaast moet er een in-display vingerafdrukscanner aanwezig zijn, net als op het huidige model. Achterop zitten nog steeds vier camera’s, waaronder eentje van zestig megapixel. Ook is er een telelens met 5x zoom (hybride), een groothoeklens en een lens voor zwart-wit foto’s. Voorop zit een frontcamera van 32-megapixel, onduidelijk is nog of die wederom in een schuine, uitschuifbare module verwerkt zit. De accu heeft een vermogen van 4.500 mAh, met ondersteuning voor snelladen (Oppo’s eigen VOOC-technologie).

Onder de motorkap van de Oppo Reno 3 zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 735-chipset met 8 GB aan werkgeheugen en 128 of 256 GB aan interne opslagruimte. Ook moet er ondersteuning zijn voor 5g. De prijs die genoemd wordt voor het toestel ligt ergens rond de 450 euro, maar dat is exclusief belasting. Oppo heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.