Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Photoshop voor de iPad is nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2019, 10:43 CategorieApplicaties

De Photoshop-applicatie is nu officieel beschikbaar voor de iPad, alhoewel het nu nog om een beperkte versie van de software gaat. Er is nog geen officiële aankondiging aan voorafgegaan, maar je kunt het programma nu wel al downloaden uit de App Store.

Photoshop downloaden voor je iPad

Hoewel er geen officiële aankondiging aan vooraf is gegaan – die volgt misschien later deze week – is het wel zo dat de Photoshop-applicatie vanaf nu te downloaden is voor de iPad. Vorig jaar kondigde Adobe al aan dat de app onderweg is naar de tablet van Apple, terwijl vorige maand dat gegeven nog even bevestigd werd. Destijds werd ook gemeld dat het om een beperkte versie van de app gaat, maar dat nieuwe functies op een later moment toegevoegd worden. Maar het is nu mogelijk onderweg op je iPad te werken.

Om gebruik te kunnen maken van Photoshop op je iPad heb je een Creative Cloud-abonnement nodig. Mocht je al een abonnement bij Adobe hebben waar het programma onder valt, dan kun je inloggen met je bestaande account en meteen aan de slag gaan. Heb je nog geen account? Dan kun je de app gratis downloaden en voor dertig dagen gebruiken, maar na die tijd moet je wel gaan betalen. De app biedt ondersteuning aan voor de Apple Pencil-stylus, psd-bestanden en meer, maar je kunt dus beperkingen gaan tegenkomen in het gebruik.

Deze iPads worden ondersteund

  • iPad Pro
  • iPad Pro (12,9-inch)
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Pro (9,7-inch)
  • iPad (vijfde generatie)
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2

Dit is wat Adobe er tijdens een evenement vorig jaar over te vertellen had.

  • Adobe Photoshop
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.