Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen design Samsung Galaxy S11 en Galaxy S11E’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2019, 9:39 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt van zowel de Samsung Galaxy S11 als de Galaxy S11E. Beide telefoons lijken een handjevol camera’s te krijgen. Ook lijkt het erop dat Samsung meedoet met de trend van een grote, vierkante of rechthoekige cameramodule.

Renders Samsung Galaxy S11 en Galaxy S11E – gerucht

Het ziet ernaar uit dat Samsung meedoet met de trend van rechthoekige of vierkante cameramodules, zoals we die ook zien op de smartphones van Apple en Google. De Samsung Galaxy S11 krijgt waarschijnlijk vijf camerasensoren op de achterkant en een enkele aan de voorkant, op eenzelfde manier als op de Samsung Galaxy Note 10. Waarschijnlijk is één van de camera’s op de achterkant een 108-megapixelsensor, aangezien Samsung die al ontwikkeld heeft. Dit is echter niet bevestigd door de Zuid-Koreaanse fabrikant.

De Samsung Galaxy S11E wordt een ietwat uitgeklede versie van de Samsung Galaxy S11. Zo is nu mogelijk al duidelijk dat er niet vijf, maar drie camera’s op de achterkant zitten. Dit is in elk geval een upgrade ten opzichte van de Galaxy S10E, die twee camera’s had. Daarnaast moet je het doen zonder koptelefoonaansluiting en zit de vingerafdrukscanner dit keer ook in het scherm. Aan de onderkant treffen we alleen een usb-c-poort aan. Beide toestellen, samen met de Galaxy S11 Plus, worden ergens medio februari verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.