Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S11 verschijnt in drie formaten en vijf varianten’

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2019, 9:36 CategorieAndroid

Naar verluidt brengt Samsung de Samsung Galaxy S11 uit in drie formaten en in totaal vijf verschillende varianten, aldus een betrouwbare bron. Alle varianten zouden dit keer gebogen schermranden krijgen. Samsung heeft niet gereageerd op de nieuwste geruchten.

Geruchten over Samsung Galaxy S11

Informatielekker Evan Blass heeft op Twitter laten weten wat we van de Samsung Galaxy S11-serie kunnen verwachten. Waarschijnlijk worden de telefoons medio of eind februari gepresenteerd, maar tot die tijd moeten we het doen met aanhoudende geruchten. Blass meldt dat de telefoons in drie verschillende schermformaten gaan komen, namelijk 6,4-, 6,7- en 6,9-inch. De kleinste varianten krijgen zowel een 5g- als lte-versie, terwijl het grootste model waarschijnlijk alleen met 5g-ondersteuning geleverd wordt.

Dat zou dus betekenen dat we drie formaten en vijf varianten gaan zien. Alle vijf de varianten krijgen gebogen schermranden en dat houdt dan mogelijk in dat er geen versie komt met een plat scherm zoals op de Samsung Galaxy S10E. Omdat de toestellen normaliter in februari gepresenteerd worden, verwachten we dat de informatiestroom over de Samsung Galaxy S11-serie in de komende weken zal toenemen. Samsung heeft niet gereageerd op de geruchten en doet dat ook bijna nooit; op een reactie hoeven we dus niet te rekenen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.