Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung roadmap toont wanneer jouw toestel Android 10 krijgt

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2019, 15:41 CategorieAndroid

De Samsung-afdeling in Israel heeft een roadmap uitgebracht met daarop de datums wanneer welk toestel de beschikking krijgt over de publieke versie van Android 10. We beginnen in januari met de Galaxy S10, Note 10 en de Note 9.

De Android 10-update komt in januari naar populaire toestellen als de Samsung Galaxy S10, Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 9. Voor de Samsung Galaxy S9 moet je wachten tot april. In april krijgt ook de Samsung Galaxy A50, één van de meestverkochte toestellen van dit moment, de upgrade naar Android 10. Datzelfde geldt voor de Galaxy A70. Eigenaren van de Galaxy Tab S4 moeten wachten tot september.

De nieuwe Android-versie voor Samsung-toestellen komt samen met de release van Samsung’s tweede versie van de One UI-softwareschil. De upgrade naar Android 10 brengt namelijk direct One UI 2.0 met zich mee.

Kijk zelf in de Samsung Members-app

We moeten natuurlijk nog wel even een slag om de arm houden. Deze roadmap komt van Samsung Israel en we weten niet of de publieke versies van Android 10 wereldwijd gaan verschijnen op deze datums. Je kunt het zelf in de gaten houden door af en toe in de Samsung Members-app te kijken. Druk in de app op het notificatiebelletje. Ga je vervolgens naar ‘Notices’ dan zie je de gehele lijst met datums.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.