Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slanke en rugged Cat S52 vanaf vandaag verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2019, 9:26 CategorieAndroid

De rugged Cat S52-smartphone, die vorige maand aangekondigd werd, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De telefoon heeft meerdere valtests doorstaan, heeft een prima ip-certificaat en is waterdicht. Ook kan het apparaat flinke temperatuursverschillen aan.

Dit is de Cat S52

Met een dikte van 9,69 millimeter en gewicht van 210 gram, is de Cat S52 dunner dan een groot aantal smartphones met een beschermhoes eromheen. Tegelijk kan de S52 zware omstandigheden aan. Hij heeft dertig valtests van 1,5 meter hoogte op elke zijde doorstaan, is zand-, stof- en waterproof en overleeft thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel. De telefoon heeft een accu met een vermogen van 3.100 mAh en draait op Android 9. De Android 10-update volgt nog.

Het scherm is 5,65-inch groot en heeft een resolutie van 1.440 bij 720 pixels. Je kunt het display blijven bedienen wanneer je handschoenen of natte vingers hebt. Onder de motorkap zit een Mediatek Helio P35-chipset, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Je kunt de ruimte uitbreiden met een micro-sd-kaart. Daarnaast is er een usb-c-aansluiting, vingerafdrukscanner en een koptelefoonaansluiting en mag je allerlei moderne sensoren verwachten. Achterop zit ook een dubbele camera van twaalf megapixels.

Prijs en beschikbaarheid

De Cat S52 heeft een consumentenadviesprijs van 499 euro en is nu verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.