Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat je binnenkort onderwerpen volgen en niet alleen accounts

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2019, 10:39 CategorieApplicaties

Bij Twitter volg je altijd accounts. Je zult dus mensen moeten opzoeken die interessante tweets plaatsen en kunt vervolgens kiezen of je deze mensen wilt volgen of niet. Binnenkort hoeft dan niet meer. Je hoeft niet langer accounts te volgen, maar kunt ook kiezen om bepaalde onderwerpen waar je interesses liggen te volgen.

De nieuwe Topics-functie van Twitter rolt 13 november wereldwijd uit. Je kunt in eerste instantie kiezen uit driehonderd verschillende onderwerpen zoals sport, gaming of entertainment. Je krijgt dan vervolgens tweets te zien van accounts die veel autoriteit hebben. Waarschijnlijk is dit dan gebaseerd op grote accounts met veel volgers. Plaatst een groot account dus over veel verschillende onderwerpen, maar vind je slechts een deel interessant? Je hoeft het hele account nu dus niet meer te volgen en krijgt alleen dat onderwerp te zien waar je interesses liggen.

Interessant voor nieuwkomers en bestaande leden

In volgende updates zal Twitter steeds meer verschillende onderwerpen toevoegen, zo vertelde Rob Bishop van Twitter aan The Verge. Twitter moet hiermee met name interessanter worden voor nieuwkomers. Het kan behoorlijk overweldigend zijn als je je eerste stappen op dit platform maakt en geen idee hebt waar je eigenlijk moet beginnen. De Topics-functie is echter ook voor de bestaande leden interessant. Je kunt onderwerpen die je niet boeien nu gemakkelijk wegfilteren. Vanaf 13 november moet Topics wereldwijd uitrollen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.