Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta multiplayer Mario Kart Tour te spelen voor Gold-abonnees

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2019, 9:36 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de bèta voor de multiplayer van Mario Kart Tour vanaf nu beschikbaar is voor spelers. Om mee te kunnen doen dien je wel het Gold-abonnement aangeschaft te hebben, anders zul je nog iets langer moeten wachten.

Multiplayer in Mario Kart Tour

Het Twitter-account van Mario Kart Tour heeft aangekondigd dat de bèta voor de multiplayer van de game nu beschikbaar is voor iedereen met een Gold-abonnement. De bèta is vanaf nu tot en met 26 december beschikbaar. Een Gold Pass kost 4,99 euro per maand. Maar als je nog geen abonnement afgesloten hebt, dan kun je alsnog meedoen wanneer je je proefperiode nog niet geactiveerd hebt. Omdat het hier een bèta betreft, moet je er rekening mee houden dat de verbinding tussen spelers nog wel eens kan wegvallen.

Maar er kunnen ook andere problemen ontstaan. Het spel kan bijvoorbeeld bevriezen of er kan input lag zijn. Dat betekent dat er vertraging zit tussen je commando en de reactie van het spel, waardoor je kart dus waarschijnlijk later reageert dan je verwacht. Ook is het zo dat veel races nu nog geen balans, dus wees niet al te boos op jezelf als je constant verliest. Nintendo heeft dus nog wat werk te verrichten voordat de functie officieel voor iedereen gelanceerd wordt. Het is niet duidelijk wanneer de modus als stabiele versie verschijnt.

  • Mario Kart Tour
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.