Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Dossier in-ear hoofdtelefoons en video TV Shoot-out

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar ons dossier waarin we vijf in-ear hoofdtelefoons met elkaar vergelijken en hebben we de video voor je van de FWD Benelux TV Shoot-out 2019.

Dossier: vijf in-ear hoofdtelefoons vergeleken

Veel mensen hebben een haat-liefde relatie met hun koptelefoon. Het is te fors en die kabels zitten altijd en overal in de weg. Voor hen is er recent een interessante productcategorie bijgekomen: totaal draadloze oortjes. Er is geen kabel te bespeuren en ze zijn extreem discreet, en zijn daarmee het omgekeerde van grote over-ear-hoofdtelefoons. Dat klinkt interessant! In dit dossier bekijken we vijf populaire modellen.

Review Samsung Powerstick Jet VS9000

We hebben de afgelopen jaren al tal van robotstofzuigers getest die geheel autonoom jouw huis stof- en vuilvrij maken. Toch krijgen we regelmatig de vraag of we ook eens een stofzuiger kunnen testen die misschien niet heel ‘smart’ is maar wel handig, draadloos en krachtig. Als antwoord op die vraag kijken we in deze review naar de Samsung Powerstick Jet VS9000, een krachtige draadloze stofzuiger. Je leest het in de review van de Samsung Powerstick Jet VS9000.

Video: Sfeerverslag FWD Benelux TV Shoot-out 2019

Twee weken terug vond in Eindhoven de eerste officiële TV Shoot-out van de Benelux plaats en in de video in dit artikel geven we je een sfeerimpressie van deze geslaagde avond.

Zo blokkeer je mensen op WhatsApp

Voor veel mensen is WhatsApp de standaard als het gaat om snelle communicatie met familie of vrienden. Iedereen die jouw telefoonnummer heeft kan je bereiken via de populaire berichtendienst. Soms zitten daar echter mensen tussen die je liever niet spreekt of waarvan je niet wilt dat ze jouw status kunnen zien. Gelukkig kun je mensen ook blokkeren op WhatsApp. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je in dit artikel.

Review: Marantz NR1200 stereoreceiver

Hoewel Marantz al jaren steengoede AV-receivers bouwt, beschouwen velen het toch eerder als een hifi-merk. Met de NR1200 ontmoeten die beide kanten van het legendarische merk elkaar – en dat in een slanke receiver die netjes in een tv-meubel past. Jamie ging met de receiver aan de slag. Je leest het in de review van de Marantz NR1200.

Betaalbare smarthome-producten voor je verlanglijstje tot 50 euro

De feestdagen komen er weer aan. De hoogste tijd om je verlanglijstje in te leveren. Heb je dit jaar gekozen voor lootjes trekken? Of wil je gewoon iemand verrassen met een mooi cadeau? Wellicht denk je niet meteen aan smarthome-producten voor je verlanglijstje. Een videodeurbel of een beveiligingssysteem zijn daarvoor simpelweg te duur. Gelukkig zijn er ook voldoende goedkope cadeaus te vinden in de winkels. Welke betaalbare smarthome-producten zijn ideaal voor je verlanglijstje? Je leest het in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.