Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Fold met clamshell-design krijgt 108-megapixelcamera’

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2019, 9:42 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Fold-versie met een zogenaamde clamshell-design zou een 108-megapixelcamera moeten krijgen. Daarnaast zou er 5x optische zoom aanwezig zijn. Als dit klopt, dan krijgt dit toestel mogelijk dezelfde cameraspecificaties als de aankomende Samsung Galaxy S11.

Clamshell Galaxy Fold krijgt uitgebreid camerasysteem – gerucht

Samsung werkt waarschijnlijk achter de schermen aan een andere Galaxy Fold, met een clamshell design (vergelijkbaar met de onlangs aangekondigde Motorola Razr). Bloomberg schrijft nu over dat toestel dat het een uitgebreid camerasysteem krijgt, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S11. Dat zou betekenen dat de andere Fold in elk geval een camerasensor krijgt van 108-megapixel, evenals 5x optische zoom. Of de tweede Fold ook een groothoeklens gaat krijgen, is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk.

Vooralsnog lijkt het erop dat Samsung van plan is om dezelfde of een soortgelijke cameramodule op een aantal smartphones uit te brengen. Waarschijnlijk dus eerst op de Samsung Galaxy S11, maar daarna zou dus de clamshell-design Galaxy Fold aan de beurt zijn. Verder zijn er nog geruchten dat de Galaxy S11 video’s in 8k kan schieten, maar ook hier is het niet duidelijk of de Fold dat ook aankan. Het wachten is nu op het moment dat Samsung de opvouwbare smartphone presenteert. Wanneer dat gebeurt is eveneens onduidelijk.


€ 1.499,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.