Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Foto’s maakt foto’s onderling uitwisselen veel gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2019, 9:28 CategorieApplicaties

De app Google Foto’s heeft een eigen berichtendienst gekregen waardoor gebruikers gemakkelijker foto’s met elkaar kunnen uitwisselen. Je bereikt de functie via de apps op zowel Android en iOS, maar ook mensen die vaak het webportaal gebruiken kunnen aan de slag met de nieuwe functie.

Soort berichtendienst in Google Foto’s

Als je nu een foto wil delen via Google Foto’s dan hoef je daarvoor geen compleet album aan te maken. Je kunt gewoon een foto uitkiezen en versturen, op voorwaarde dat de ontvanger ook de app geïnstalleerd heeft. Dit werkt op eenzelfde manier als met bijvoorbeeld Instagram, Snapchat of sms. Iedereen die de foto ontvangt kan reageren op de post, waardoor er mogelijk een heel gesprek ontstaat. Ook kunnen de foto’s geliket en gedeeld worden. Dit is dus effectief een berichtendienst, die in in de opslagdienst gebouwd is.

Het delen is ook niet zo complex. Je kunt een groepsgesprek starten met zo veel mensen als je wil en iedereen kan foto’s en video’s delen in het gesprek. Ook kan iedereen op de foto’s reageren, ze leuk vinden en met anderen delen. Je kunt een nieuwe chat beginnen door een foto met iemand te delen. Vervolgens vind je alle gesprekken onder het deelmenu van de Google Foto’s-app. Google zegt hierover dat de optie geen chatdiensten hoeft te vervangen, maar dat het een extra manier is om snel foto’s te delen met vrienden en familie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.