Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Nova 5T vanaf 13 december te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2019, 13:40 CategorieAndroid

Huawei heeft de Huawei Nova 5T gepresenteerd. Dit is een smartphone met vier camera’s aan de achterkant en een cameragat aan de voorkant. Het apparaat is vanaf 13 december te koop in Nederland voor een bedrag van 429 euro.

Dit is de Huawei Nova 5T

De Huawei Nova 5T heeft een quadcameramodule, bestaande uit een 48-megapixellens, 16-megapixelwijdhoeklens, 2-megapixelmacrolens en de 2-megapixelbokehlens. Je kunt dus foto’s van ver weg, maar ook van heel dichtbij maken. De AI HDR+-modus kan foto’s verbeteren door meerdere shots te maken van hetzelfde beeld en die samen te voegen. Ook is er een Super Night-mode aanwezig voor foto’s in het donker en kun je rekenen op video-editingmogelijkheden die eveneens werken op basis van kunstmatige intelligentie.

Onder de motorkap zit een Kirin 980-processor, vergezeld door 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. De accu beschikt over een vermogen van 3.750 mAh en kan binnen dertig minuten tot vijftig procent opgeladen worden. Daarnaast is Android-softwareschil EMUI 9.1 aanwezig, gebaseerd op Android 9, en kun je op je gemak blijven gamen dankzij de GPU Turbo 3.0-functie. Zo wordt onder meer de latency aangepast, terwijl de accuduur er niet heel veel onder te leiden heeft (zo luidt de belofte althans).

In het 6,26″-scherm zit een klein cameragat van 4,5 millimeter waar de frontcamera van 32-megapixel in verwerkt zit. De vingerafdrukscanner zit aan de zijkant van het toestel en ontgrendelt hem binnen 0,3 seconden. De Huawei Nova 5T is beschikbaar in drie kleuren: Crush Blue, Dark Black en Midsummer Purple. Het toestel is vanaf 13 december in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 429 euro.


€ 262,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 286,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 433,76

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.