Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone zonder Lightning-poort verschijnt in 2021’

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2019, 9:17 CategorieiPhone

De verwachting is dat Apple in 2021 met een iPhone komt die geen Lightning-poort heeft. Hoe je je telefoon dan oplaadt, is nog niet duidelijk. Een bekende analist verwacht dat Apple over twee jaar dus een smartphone uitbrengt die een ‘volledig draadloze ervaring’ aanbiedt.

iPhone zonder Lightning-poort

De bekende analist Ming-Chi Kuo, die een aantal treffende Apple-voorspellingen gedaan heeft, denkt dat Apple in 2021 een iPhone uitbrengt die geen Lightning-poort heeft. De smartphone zou dan een ‘volledig draadloze ervaring’ aanbieden. Vooralsnog is niet duidelijk hoe je je telefoon dan oplaadt. Apple zou natuurlijk een oplaadmat in de doos kunnen stoppen, maar dat zou ook betekenen dat ze onderweg of bij vrienden beperkt worden wanneer niemand zo’n mat heeft. Bovendien is dit soort technologie nog jong en onbetrouwbaar.

Apple werkte eerder aan een eigen oplaadmat, de AirPower. Maar vanwege aanhoudende productieproblemen heeft het bedrijf de plannen geschrapt. Daarnaast zou Apple van plan zijn een nieuwe versie van de iPhone SE 2 uit te brengen, namelijk de SE 2 Plus. Deze telefoon zou dan een scherm van 5,5- of 6,1-inch krijgen. Er zou geen Face ID aanwezig zijn, omdat de notch klein gehouden wordt. Wel is Touch ID aanwezig, in de powerknop van het apparaat. De SE 2 Plus zou dan in de eerste helft van 2021 moeten verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.