Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lancering Samsung Galaxy S11 vindt plaats op 18 februari’

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2019, 13:25 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan lanceert Samsung de Samsung Galaxy S11 op 18 februari 2020, tijdens een speciaal evenement. Mocht dit kloppen, dan presenteert het Zuid-Koreaanse bedrijf de smartphone dus vlak voor het begin van Mobile World Congress 2020.

Samsung Galaxy S11-presentatie op 18 februari – gerucht

Het lijkt erop dat Samsung voornemens is de Samsung Galaxy S11 tijdens een presentatie in San Francisco te presteren, op 18 februari 2020 aanstaande. Mocht dat kloppen, dan presenteert het Zuid-Koreaanse bedrijf dus zijn nieuwste toestellen een paar dagen voor het begin van Mobile World Congress. De kans zit er dik in, aangezien Samsung dit de afgelopen jaren vaker gedaan heeft — zodat er tijdens MWC aandacht geschonken kan worden aan andere dingen. De Galaxy S10 werd bijvoorbeeld op 20 februari onthuld, dit jaar.

De afgelopen weken zijn er behoorlijk wat geruchten over het toestel naar buiten gekomen. Zo moet het toestel een camera van 108-megapixel gaan krijgen en zouden we voorop een klein cameragat zien zitten, net zoals op de Samsung Galaxy Note 10. Daarnaast zouden we op de achterkant vier camerasensoren tegenkomen, die allemaal in een rechthoekige module zitten in de hoek van het toestel. Uiteraard heeft Samsung nog op geen enkel gerucht gereageerd en is de datum van de presentatie nog niet aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.