Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix test nieuw menu met shuffleknop en meer mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2019, 9:19 CategorieApplicaties

Netflix test momenteel een nieuw menu met extra knoppen. Zo kunnen testers een willekeurige aflevering van een serie bekijken dankzij de shuffleknop. Ook is er nu de optie om een aflevering uit het onderdeel ‘verder kijken’ te halen. Normaal moet je hier weken op wachten.

Testfuncties binnen Netflix-app op Android

Videostreamingdienst Netflix test momenteel nieuwe functies binnen de Android-app. Wanneer je content bekijkt op het thuisscherm van de app, dan tref je daar drie puntjes aan. Die drie puntjes staan op de plek waar je voorheen meer informatie kon opvragen over een serie of film. Wanneer je erop tapt, dan krijg je toegang tot een nieuw menu, waarmee je afleveringen kunt afspelen en informatie kunt opvragen. Ook staan hier de opties voor het delen en beoordelen van de content, evenals de lijst met suggesties op basis van de content.

Opvallende functies zijn echter de mogelijkheid waarmee je een serie kunt verwijderen van de sectie ‘verder kijken’. Die sectie wordt automatisch gevuld met series en films waar je aan begonnen bent. Maar als je zo’n show toch niet leuk vindt, dan moet je vaak weken wachten voordat die uit beeld verdwijnt. Nu kun je dat dus handmatig regelen. Daarnaast is er een shuffleknop toegevoegd waarmee je een willekeurige aflevering kunt bekijken. Het is niet duidelijk hoeveel mensen de nieuwe opties zien in de Android-app van Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.