Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 8 Lite met plat scherm en dubbele camera opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2019, 9:24 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken van een toestel waar we tot nu toe nog niets over gehoord hebben, namelijk de OnePlus 8 Lite. Dit moet een midrange toestel worden met een plat scherm, klein cameragat en een dubbele camera op de achterkant.

OnePlus 8 Lite te zien op renders

De renders zijn afkomstig van OnLeaks en 91Mobiles. De OnePlus 8 Lite zou naast de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro gelanceerd moeten worden en vergelijkbaar moeten zijn met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10E: een budgetversie van een high-end vlaggenschip, met veel dezelfde functies voor een lagere prijs. Op de renders is een smartphone te zien met een scherm van 6,5-inch, inclusief een klein cameragat in het midden. Zoals het er nu naar uitziet wordt het scherm plat; de verversingssnelheid is niet bekend.

Achterop treffen we een camerasysteem aan in een vierkante module (een nieuwe trend in smartphoneland) waarin twee lenzen zitten. over die camera’s is nu nog niets bekend. Er lijkt wel ruimte te zijn voor een led-flitser en een time-of-flight-sensor. Verder valt op dat er geen koptelefoonaansluiting aanwezig is (goedkopere smartphones hebben die vaak nog wel) en dat er een usb-c-poort onderop zit. Mocht dit nieuws kloppen, dan is het het eerste goedkopere model van het bedrijf sinds de lancering van de OnePlus X uit 2015.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.