Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Find X2 komt begin 2020 naar Nederland met Snapdragon 865

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2019, 11:05 CategorieAndroid

De futuristische smartphone Find X (zie foto) van Oppo krijgt begin 2020 een opvolger. Dat heeft de Chinese fabrikant Oppo bekendgemaakt in een persbericht. De Oppo Find X2 komt ook naar Nederland.

De Oppo Find X verscheen in 2018 en was één van de eerste toestellen op de markt met een voorkantvullend scherm en een uitschuifcamera. Hierbij was geen sprake van een kleinere pop-up camera, maar in feite schoof de hele bovenkant omhoog. Daarna bracht Oppo ook de Reno-serie uit in ons land.

Begin 2020 komt Oppo dus met de Find X2. Veel details zijn er over dit toestel nog niet bekend, behalve dat het toestel gebruik zal maken van de nieuwe Qualcomm Snapdragon 865-processor. De Find X2 krijgt ook ondersteuning voor 5g-netwerken.

Ook smart headphones en smartwatches van Oppo

Volgens Harrison Chen, CEO van Oppo Nederland, wordt 2020 een spannend jaar voor Oppo. Niet alleen komt het bedrijf met een nieuwe generatie smartphones, maar ook zal Oppo smart headphones en smartwatches gaan lanceren. Meer details over de Oppo Find X2 zijn nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld een indrukwekkend toestel worden. De Find X is het echte vlaggenschip van het bedrijf, waar de Reno-serie toch iets betaalbaarder is. We verwachten dan ook een stevige prijs voor het nieuwe toestel begin 2020.


€ 798,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.