Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende opvouwbare smartphone van Samsung kost minder dan 1000 dollar’

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2019, 9:01 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan kost de volgende opvouwbare smartphone van Samsung minder dan 1000 dollar. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer die vouwbare telefoon dan precies uit zou moeten komen.

Volgende opvouwbare smartphone van Samsung

Na de release van de Samsung Galaxy Fold is het geen geheim dat Samsung werkt aan nieuwe, opvouwbare smartphones. The Korean Herald schrijft nu dat een analist heeft gemeld dat Samsung voornemens is de prijs van de volgende vouwbare telefoon onder de 1000 dollar te houden. De analist heeft het over een prijs van minder dan een miljoen won, dat omgerekend ongeveer 762 euro is. Daarmee zou de telefoon goedkoper moeten worden dan menig vlaggenschip van dit moment, die vaak 1000 euro of meer kosten.

Mocht het Samsung inderdaad lukken om de prijs van de opvouwbare smartphone relatief laag te houden, dan kan dat de adoptie van dergelijke technologie ten goede komen. De Samsung Galaxy Fold heeft momenteel een prijskaartje van 1980 dollar en dat is voor veel liefhebbers gewoon teveel gevraagd. Waarschijnlijk wil Samsung van zijn volgende vouwbare telefoon een opklapmodel maken, zoals we eerder dit jaar gezien hebben bij de Motorola Razr. Die telefoon heeft een adviesprijs van rond de 1500 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.