Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende Pokémon Go-evenement staat in het teken van evolutie

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2019, 9:25 CategorieGaming

Niantic heeft bekendgemaakt dat het volgende Pokémon Go-evenement in het teken staat van evolutie en de items daarvoor. Tussen 5 en 12 december kun je daarom in de populaire augmentedrealitygame meer monsters verwachten die op unieke manieren evolueren.

Nieuwe Pokémon Go-evenement

Tussen 5 en 12 december staat Pokémon Go in het teken van Pokémon die op een unieke manier evolueren. Je komt meer beesten tegen die op een niet-traditionele manier van vorm veranderen: in het wild, tijdens raid battles en tijdens de missies van het spel. Zo zul je onder meer beesten als Onix, Eevee, Roselia en Burmy tegenkomen. En als je geluk hebt kom je een Shiny Burmy tegen. Lickitung, Scyther, Togetic en Ralts komen vaker voor in raid battles. Dat is tevens de plek waar je meer items voor evolutie kunt verzamelen.

Verder komen Tyrogue, Feebas, Burmy en Happiny wat vaker uit eieren van twee kilometer. Ben je op zoek naar een specifiek zakmonster, houd dan de Field Research-opdrachten in de gaten tijdens de hierboven genoemde periode. Ook hier kun je items verzamelen die helpen bij het evolueren. Verder is het zo dat de Lure Modules in Pokémon Go de aankomende week een uur meegaan en dat je twee keer zo veel ervaringspunten krijgt voor het evolueren van je beesten. Reden genoeg om de game weer eens op te pakken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.