Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi, Oppo, Motorola en HMD werken aan telefoons met nieuwe Snapdragon-chips

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2019, 9:58 CategorieAndroid

Vier grote telefoonfabrikanten hebben momenteel al bevestigd te werken aan smartphones met de Qualcomm Snapdragon 865 aan boord. Het gaat om Xiaomi, Oppo, Motorola en HMD Global (de rechtenhouder van de Nokia-smartphones van de laatste tijd).

Smartphones met de Qualcomm Snapdragon 865

Tijdens de Tech Summit van Qualcomm in Hawaii hebben meerdere telefoonfabrikanten bevestigd te werken aan smartphones met de gisteren aangekondigde Qualcomm Snapdragon 865-processor. Ook de midrange Snapdragon 765 is daar gepresenteerd. Xiaomi, Oppo, Motorola en HMD Global (Nokia) werken allemaal aan nieuwe toestellen die de system-on-a-chip ondersteunen.

Xiaomi was zelfs zo enthousiast dat het bedrijf meteen het bestaan van de Xiaomi Mi 10 bevestigd heeft. Die verschijnt in het eerste kwartaal van 2020.

In 2020 Q1, Xiaomi is proud to announce that we will be introducing our flagship Mi 10 – one of the world’s first smartphones to feature the flagship Snapdragon 865 Mobile Platform.

Oppo heeft ook bevestigd te werken aan een high-end smartphone. Ook dit toestel komt in het eerste kwartaal van 2020 uit.

In 2020 Q1, OPPO will launch its flagship product using the Snapdragon 865 Mobile Platform, together bringing a faster and superior 5G experience to users. In the era of 5G and intelligent connectivity, OPPO will continue to invest in 5G products, research, standard development and application scenarios, with Qualcomm Technologies and other partners in the industry, to bring more 5G values and possibilities to users around the world.

Lenovo bleef ietwat vaag over waar nou precies aan gewerkt wordt.

As the mobile arm, Motorola will continue leading the 5G era with our expanded lineup of 5G solutions in 2020 — driven by the high-performing Snapdragon 765 and 865 Mobile Platforms, re-invigorating our place in the premium flagship space.

HMD Global, het bedrijf achter Nokia, wil volop gebruikmaken van de Snapdragon 765.

Our highest priority for 2020 is making 5G more accessible – bringing an affordable yet premium grade, future proof 5G experience for the best possible performance in NSA and SA networks with the Snapdragon 765 Mobile Platform.

De smartphones zullen waarschijnlijk ook allemaal 5g gaan ondersteunen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.