Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer presenteert nieuwe versies van de Spin-convertibles

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2020, 14:07 CategorieWindows

Acer heeft op de CES 2020 nieuwe versies aangekondigd van de Spin-convertibles. De nieuwste Spin 3 en Spin 5 zijn voorzien van de nieuwste Intel Core-processoren van de tiende generatie en Windows 10 Home.

Beide modellen zijn voorzien van compacte aluminium behuizingen met een 2k- of Full HD-touchscreen. Dankzij het 360-graden scharnier kun je de convertibles in verschillende standen gebruiken en tover je de modellen gemakkelijk om van een laptop naar een tablet en andersom.

Een Acer Active Stylus wordt bij beide modellen meegeleverd. Deze stylus is voorzien van Wacom AES-technologie en laat je nauwkeurige schetsen en aantekeningen maken op het display. De Acer Active Stylus is oplaadbaar en dockable. Deze dunne en lichte convertibles zijn volgens Acer ideaal voor werk, school, entertainment en hobby’s. Ook ondersteunen ze de nieuwe wifi 6-standaard.

De Acer Spin 3 heeft een 14-inch Full HD-scherm met een beeldverhouding van 16:9. De Acer Spin 5 heeft een 13,5-inch touch-display in een 2k-resolutie. Dit model heeft een 3:2-beeldverhouding. De Spin 5 gaat 15 uur mee zonder opladen en met 30 minuten opladen kun je alweer 4 uur vooruit.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Spin 3 is de goedkoopste van de twee. Dit model ligt in maart in de winkels voor 849 euro. De duurdere Acer Spin 5 is vanaf april verkrijgbaar met een vanafprijs van 1.099 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.