Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Datum Google I/O 2020 bekend: van 12 tot en met 14 mei

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2020, 11:16 CategorieAndroid

Google heeft in een tweet laten weten wanneer de volgende Google I/O-ontwikkelaarsconferentie plaatsvindt: van 12 tot en met 14 mei. Vorig jaar werd er onder meer de Google Pixel 3a-serie en de Next Hub Max gepresenteerd. Voor nu weten we niet zeker wat er aan zit te komen.

Google I/O 2020 vanaf 12 mei

Dat heeft Alphabet- en Google-ceo Sundar Pichai in een tweet bekendgemaakt. De conferentie vindt plaats op dezelfde plek als in 2019 en 2018, namelijk het Shoreline Amphitheatre. Dat ligt in Mountain View, vlakbij het hoofdkantoor van de zoekmachinegigant. Voor 2020 is nog niet zeker waar Google mee op de proppen komt, maar het lijkt erop dat we in elk geval een nieuwe budgettelefoon kunnen verwachten. Waarschijnlijk is dit de Google Pixel 4a (met een mogelijk XL-model), aangezien vorig jaar de Pixel 3a gepresenteerd werd.

Over de Pixel 4a wordt gezegd dat die een behoorlijke camerabump krijgt, evenals een koptelefoonaansluiting en een scherm met een cameragat (waar de frontcamera dus in het scherm verwerkt zit). Verder weten we nog dat Google vorig jaar de Next Hub Max presenteerde tijdens dit evenement, dus mogelijk zien we ook nieuwe Nest-hardware voor in een smarthome. De Nest Hub Max is overigens niet uitgebracht in Nederland, maar met een beetje zoeken kun je dergelijke producten vanuit de Verenigde Staten importeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.