Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Huawei-toestellen krijgen vanaf deze maand EMUI 10

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2020, 9:16 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Huawei heeft bekendgemaakt welke toestellen van het bedrijf vanaf deze maand de EMUI 10-update mogen verwachten. Het is niet zo dat alle smartphones de update in januari krijgen; dat updateproces zal nog wel enkele weken gaan aanhouden.

EMUI 10 komt naar deze smartphones

Ondanks het feit dat gloednieuwe toestellen momenteel geen nieuwe Android-software mogen krijgen, betekent het wel dat al gelanceerde smartphones van Huawei updates met nieuwe Android-opties zullen krijgen. De fabrikant heeft maandag bekendgemaakt dat eigenaars van een P30, P30 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X (4G), en Nova 5T de EMUI 10-update, gebaseerd op Android 10, vanaf deze maand mogen verwachten. Wanneer de update beschikbaar is, dan word je daar vanzelf van op de hoogte gebracht.

In de komende maanden is de rest van de meest recent uitgebrachte toestellen aan de beurt. Denk dan aan de Mate 10-serie, de verschillende P Smart-toestellen en de Nova 4.

Je mag een aantal toevoegingen verwachten, zoals een donkere modus voor heel het systeem, nieuwe animaties en de te verwachten Android 10-functies. Ook zijn er beveiligingsupdates beschikbaar en moeten de toestellen na het updaten beter presteren. Dit betekent echter niet dat aankomende, dus nog te lanceren, smartphones van Huawei standaard EMUI 10 krijgen; want voorlopig heeft het bedrijf daar de rechten niet meer voor door de aanhoudende strijd tussen China en Amerika.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.