Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt nieuwe Galaxy aan tijdens evenement op 11 februari

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2020, 13:05 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat het bedrijf op 11 februari aanstaande een evenement organiseert waar de nieuwe Galaxy-smartphone onthuld wordt. De verwachting is dat we dan de S11 te zien krijgen, maar het kan ook zijn dat die telefoon een andere naam krijgt.

Samsung-evenement op 11 februari voor nieuwe Galaxy

De volgende Samsung Galaxy-smartphone wordt op 11 februari 2020 gepresenteerd. Dat heeft Samsung inmiddels bevestigd, nadat er eerder geruchten over verschenen waren. Het evenement wordt wederom Unpacked genoemd en vindt ook wederom in San Francisco plaats. Niemand twijfelt eraan dat we op die dag de S11 gepresenteerd zien worden, al kan de naam nog wel veranderen. Geruchtenmakers hebben namelijk ook over een S20; en om nu al geruchten te verspreiden over een telefoon die pas over negen jaar uitkomt, lijkt ons een beetje overdreven. Daarnaast wordt er een nieuwe versie van de Fold verwachten.

Hoe de nieuwe Galaxy er precies uit komt te zien, weten we dus over een maand. Eerder gelekte renders laten een smartphone zien met dunne schermranden, een klein cameragat in het midden van het scherm een een rechthoekige cameramodule met in totaal vijf camera’s. Ook zou het scherm van de smartphone een verversingssnelheid van 120 Hz moeten hebben en  zou je video’s in 8K moeten kunnen opnemen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.