Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

GSMA zwicht: Mobile World Congress 2020 gaat niet meer door

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2020, 20:38 CategorieAndroid

Nadat fabrikanten en media de beurs massaal hebben afgezegd vanwege het Corona-virus (of eigenlijk moeten we nu Covid-19 zeggen) is het nu dan ook officieel. Het Mobile World Congress 2020 gaat niet meer door.

John Hoffman, CEO van GSMA (organisator van het MWC) zegt het volgende in een statement:

With due regard to the safe and healthy environment in Barcelona and the host country today, the GSMA has cancelled MWC Barcelona 2020 because the global concern regarding the coronavirus outbreak, travel concern and other circumstances, make it impossible for the GSMA to hold the event.

The GSMA and the Host City Parties will continue to be working in unison and supporting each other for MWC Barcelona 2021 and future editions. Our sympathies at this time are with those affected in China, and all around the world.

Cancellen MWC volgt na stroom afmeldingen

Op 5 februari trok LG zich al terug van de beurs. Het bedrijf plaatste een statement met de uitleg dat de veiligheid van de medewerkers en bezoekers niet gegarandeerd kan worden. Andere bedrijven volgden. ZTE, TCL en Samsung schaalden hun aanwezigheid terug, maar bedrijven als Sony, Amazon, Facebook, Intel, Nvidia, Ericsson en Vivo hebben ook helemaal afgezegd. Vandaag kwamen daar onder andere Deutsche Telekom, Nokia en HMD Global bij. Vanmorgen vroegen we ons nog af of het MWC nog door zou gaan. Daar is nu dus definitief een antwoord op gekomen. Het Mobile World Congress 2020 van 24 tot en met 27 februari 2020 gaat niet meer door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.