Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia 10 Mark II heeft water- en stofdichtheidniveau van IP65/IP68

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2020, 8:45 CategorieAndroid

Sony kondigt vandaag de compacte Xperia 10 II aan met een 21:9 oled-scherm. Dit lichtgewicht toestel in het middensegment is uitgerust met een aantal kenmerkende functies van Sony. Zo heeft de smartphone een 21:9 Wide display in een smalle, lange behuizing.

Dit is de Sony Xperia 10 Mark II

Dit display biedt meer schermruimte en is ideaal voor wie twee apps tegelijk wil gebruiken. Gebruikers kunnen eenvoudig het scherm splitsen met Side Sense, de 21:9-multivenstertoepassing, of via stembediening. Het beeldscherm is voorzien van Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde. Tevens heeft de Xperia 10 Mark II een ip65- en ip68-certificering.

Evenals de Xperia 10 heeft de Xperia 10 Mark II een 6-inch 21:9 Wide beeldscherm. Dit nieuwe toestel is uitgerust met een oled scherm gebaseerd op de Triluminous-technologie van Sony Bravia tv’s. Dit 21:9 beeldscherm moet een optimale kijkervaring garanderen en biedt
natuurlijk ogende kleuren en diepere zwarttinten. Het 21:9-scherm tilt ook gaming naar een hoger niveau en zorgt voor hoogwaardige grafische prestaties en een breder gezichtsveld bij veel mobiele games.

Verder biedt het 21:9-scherm een intuïtieve gebruikersinterface exclusief voor Sony. Met Multi-Window kunnen twee schermen of apps tegelijkertijd opgestart worden om efficiënt te multitasken. Verder is er extra capaciteit om snel te schakelen tussen apps voor meer gebruiksvriendelijkheid. De zijsensor biedt ook eenvoudige toegang tot de vooraf ingestelde apps.

Leg elk moment vast met de nieuwe camera met drie lenzen De Xperia 10 II heeft een camerasysteem met drie lenzen: een 26mm groothoek (12MP), 52mm telefoto (8MP) en 16mm ultragroothoek (8MP). Dankzij de verbeterde kleurenreproductie is het eenvoudig om scherpe foto’s maken met vooraf vastgelegde instellingen. Zo is er een Food-, Portret- en Nachtmodus, om zelfs in omstandigheden met weinig licht hoogwaardige beelden te maken. Ook biedt dit toestel 21:9-functies voor foto’s en video’s in 4K.

De Xperia 10 Mark II moet lekker in de hand liggen dankzij het elegante 21:9-breedbeeldscherm. Het toestel is 69 mm breed en weegt 151 gram. De Xperia 10 II beschikt verder over:

  • Een water- en stofdichtheid-niveau van IP65/IP68
  • Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde
  • Een 3.600 mAh batterij
  • Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform voor betrouwbare prestaties en snelle
    connectivitei
  • High-Resolution en High-Resolution Wireless Audio voor een authentieke audio-
    ervaring. Tevens voorzien van 3,5 mm-aansluiting

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia 10 II is vanaf het voorjaar van 2020 beschikbaar in de Benelux. Het toestel is uitgerust met Android 10 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.


€ 352,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 356,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.