Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG neemt afscheid van G-serie’, fabrikant reageert nu op gerucht

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2020, 9:27 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan neemt LG binnenkort afscheid van de welbekende G-serie smartphones van de fabrikant. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft inmiddels ook gereageerd op het gerucht, maar daardoor wordt het helaas niet meteen duidelijker voor ons.

LG neemt afscheid van G-serie?

Het is geen geheim dat de smartphonetak van LG het slecht doet en dat die afdeling keer op keer voor rode cijfers zorgt. Echter, wanneer je wel goed scoort als fabrikant van smarthome-apparaten, dan doe je er ook goed aan een smartphone aan te bieden wanneer mensen alles van hetzelfde merk willen hebben. Omdat rode cijfers voor geen enkel bedrijf fijn zijn, moet het bedrijf toch eens wat anders proberen. En als we de geruchten mogen geloven, dan lijkt het erop dat LG voornemens is afscheid te nemen van de G-serie.

Hoe het nu verder moet met LG als smartphonefabrikant, is niet helemaal duidelijk. Wel heeft het bedrijf gereageerd op het gerucht.

For eight generations, the LG G Series has introduced bleeding-edge technology to consumers around the world. From super wide-angle cameras to flexible displays to high-fidelity audio and the Quad DAC to 1440p displays, the G Series has consistently been at the forefront of smartphone innovation since 2012. We look forward to sharing more details soon.

Binnenkort worden er dus meer details gedeeld. Maar of we dan horen dat de G-serie verdwijnt of dat er een nieuw G-model komt, dan hangt nu nog in de lucht.

  • Delen:

Reacties

  1. Gusto
    12 april, 2020 om 19:10

    Dom van LG om hun top toestel de LG g8 niet in Europa uit te brengen, zou hoe gegarandeerd een succes geweest zijn. Ben bang dat hun strategie verder in hun nadeel zal gaan werken

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.