Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go: beesten vangen is nu gemakkelijker en goedkoper

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2020, 9:21 CategorieGaming

Nu aangeraden wordt zo veel mogelijk thuis te blijven, wordt Pokémon vangen in Pokémon Go moeilijk. Maar Niantic biedt oplossingen aan. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk voor één Pokécoin honderd Pokéballs te kopen. Daarnaast zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd door de ontwikkelaar.

Pokémon Go verandert door coronavirus

Elke week zal er een andere Pokéball-bundel gepresenteerd worden die slechts één Pokécoin kost. Je kunt deze bundels één keer kopen. Verder krijg je drie keer zoveel stardust en xp voor het vangen van je eerste Pokémon. Bovendien kun je nu tot dertig cadeautjes per dag openen. Verder heeft Niantic een nieuwe functie toegevoegd genaamd Today View. Hierin vind je het laatste nieuws omtrent Pokémon Go. Je ziet hier de meest recente events en welke Pokémon op dit moment aanwezig zijn in de verschillende gyms.

Helaas heeft Niantic ook dingen moeten annuleren. Zo valt Raid Hour en de Lugia Raid Week nu weg. De speciale week had vandaag van start moeten gaan en je de kans moeten bieden een Lugia te vangen. Cobalion is nog steeds beschikbaar als beloning voor het meedoen met en winnen van Pokémon Go Battle League. Deze veranderingen hebben allemaal te maken met het coronavirus. Niantic wil dat mensen zo min mogelijk de straat op (hoeven) gaan, maar daarvoor zijn dus wel verschillende aanpassingen nodig in de game.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.